Godiiiis!

Halloooj! Ligger här i min underbara säng med Julia och kollar på nån efterbliven film. Och de bästa av allt är allt godis vi har! Maxi bjuder vettö ;) Hehehe, hey little bad girl....


Yeeees!

Nu kan man uppdatera blogg.se appen! På den nya versionen kan man välja bildstorlek och om bilden ska va till vänster, i mitten eller höger! Blev så glad va! Tycker de är sjukt fult att bilderna hamnar till vänster...

 


Godmorgon!

Ska sätta mig och ''plugga'' lite. Jag sätter mig och läser men sen när jag kollar upp från boken så är allt borta ur min hjärna. Och så kan jag inte börja läsa de igen, vet inte varför?

Ska nog ut ikväll igen, vet faktiskt inte vad jag ska göra men men. Man hittar alltid på nåt att göra. Kanske sover hos nån kompis. Men nu ska jag ''plugga''...


True.



Baby let on me, let on me.

Baby let on me, let on me. Hihi. Ligger och lyssnar på allyawan, tvär skön låt "let's fly". De med baby let on me kommer inte från den låten utan en annan bara så ni vet. Kände att de va lite onödigt att säga de men men...

Ska ut ikväll tror jag, får tjata på mamma och pappa så jag får gå ut. Får igentligen inte så vi får ju hoppas på de bästa!


Mobilblogg?

När jag bloggar från min Iphone så hamnar alltid bilderna till vänster.
Är de någon som vet hur man gör för att få dem i mitten?


Fredag imorgon!

Ligger och kollar på Sveriges mästerkock. Kom hem nyss typ.

Imorgon är det fredag och vi slutar runt 1 typ. Så jävla skönt va! Men så får jag inte gå ut imån för jag sket i att komma hem i måndags... Men men, ska ha en myskväll med familjen tror jag. Har inte gjort nåt med dem på jättelänge...


Beauty


Godmorgon!

Åh herregud, glömde bort helt att blogga igår... Va ute hela dan typ och sen när jag kom hem la jag mig och sov, haha.

Sitter i skolan nu, vi börjar 8 idag. Så jävla segt... Så har jag fått såna pundarögon. Får alltid de när jag har sovit för lite...

Jag och Maria precis


My life...

De som sårar mig är att mina föräldrar vet nästan ingenting om mig... Vad jag håller på med, vad jag gör på dagarna, hur jag mår osv. Jag skulle vilja berätta för dem hur jag är igentligen, men jag vill inte se dem sårade... Jag har redan haft massa problem och jag är själv rädd för att falla tillbaka i samma spår igen. För de är dit jag är påväg nu. Mina närmaste vänner säger till mig att nu får det fan räcka! Du kommer falla tillbaka i samma spår igen! Men det är inte så lätt för mig heller att bara byta min livsstil. Saker jag gör, som jag nu har fått tillbaka känslan för och vant mig vid att det är så bara ska ta slut. Min pappa har alltid funnits där när jag vill prata. Och jag kan snacka om nästan allt med honom. Men detta går inte att berätta, föräldrar kan inte ta in det. Det är som att jag kommer till dem och säger "din dotter börjar bli en pundare igen". Och de skulle knäckt dem totalt. Saker som man trodde bara fanns i filmer när man var liten, när man inser att allt finns precis utanför din dörr. Och jag var naiv, jag ville testa allt verkligen för att veta hur det va. Och sen hittade jag nåt som jag fastnade för. inte fastnade så men jag tyckte om det, och det va de som förstörde hela min familj. Min bror kom hem från skolan varje dag springandes och frågade mamma om jag va kvar hemma. För att jag rymde hela tiden. Det fuckade mina känslor, jag hade inga känslor... Jag va helt känslokall. Hur kunde jag tillåta att detta hände? Min bror, mitt allt verkligen frågar nåt sånt. Och jag tror att han är liten och inte förstår då mycket men han förstår mer än vad man tror. Jag och mamma hade inte en minut då vi inte sa något till varandra utan vi bråkade hela tiden. HELA tiden verkligen. Och allt gick ut över min bror. Han kom fram till mig och sa: "Angela, knarkar du? Det gör inget om du gör det för jag älskar dig ändå". Det va då jag började gråta första gången på ett halvår typ. Och detta är inget jag är stolt över, jag skämms som fan över de som har hänt och de som händer nu. Men jag kan inte få mig själv till att säga "vafan ska du med den skiten till? Det bara förstör ditt liv!". Jag vet inte varför men det går inte, och så länge jag inte har viljan själv att sluta så kommer det inte gå att få mig att sluta. Och om jag inte inser de snart kommer jag vakna upp en morgon och inse att jag är tillbaka till den pundar bruden som skiter i sin familj och drar hemifrån för att vara ute och punda. Går från socialtjänst till socialtjänst för att dem ska hjälpa mig men de ute hjälper. Jag är inte en ängel som vissa tror... Även om jag önskade att de va så!

 


Hej o hå!

Så kan de gå! Shiiiiit måste börja sköta skolan snart! Första dagen på terminen och det blir problem. Inte bra....

Ska iaf till Jennifer snart, hennes mamma ska klippa mig. Hon är skit duktig frisör! Så det kommer nog bli jätte bra! Det ska se ut såhär typ, men kortare för jag har klippt av det.


Godmorgon!

Åååååh har inte sovit inatt typ, så skulle jag dygna men de sket jag i för jag orkar inte gå till skolan med feta äckliga pundarögon! Får alltid det när jag inte har sovit... Jätte snyggt!

Ska iaf dra mig mot bussen och hoppas på att jag kan gå och inte glida! Haha åååååååh jag orkar inte är så jävla trött........


Godnatt!

Nu går jag och lägger mig. Fattar inte hur jag ska komma upp imorgon? Kommer gå till skolan och sen bara lägga mig och sova i en soffa. A juste jag ska klaga över dem nya klasserna dem har gjort också! Fyfan, dem sätter mig i en klass med massa fula fjortisar... Hur fan tänker dem? Dem vet att jag inte kan vara i samma klassrum som en fjortis. Men som tur är har jag min lilla Jonas! Men ska ändå gå och klaga... Men men, ska sova nu. Godnatt!

Bjuder på en bild som vi tog för en halvtimma sen typ. Filip, jag, Maria och Emma. Så va Daniella, Jennifer och David med också men dem fick inte va med på kort ;)


SNÖ!

Det snöar ute! Trodde fan inte de skulle komma nån snö i år. Det är tvär mysigt nu men sen när de blir slask och is då blir det inte så kul. Då får jag väl glida till skolan...

 


Självförtroende

Det är viktigt! Jag har själv inte haft så bra självförtroende men nu dem senaste åren har jag blivit sjukt självsäker i mig själv. Förut kunde jag inte stå för allt jag gjorde eller sa, nu står jag för ALLT jag gör och jag skiter fullständigt i vad andra tycker om mig. Jag är mig själv och jag bryr mig inte om vad andra gör. Jag gör det som jag vill göra och va som känns rätt.



Det är nåt jag tycker att speciellt tjejer måste förstärka sitt självförtoende. Man mår sjukt mycket bättre utav de. Och dem i din omgivning kommer respektera dig mer för den du är och inte för nåt du spelar. Mina vänner brukar säga: ''Gud va starkt av dig att du kan stå för det!'', ''Jag gillar att du är dig själv''. Och jag blir sjukt glad av såna kommentarer för jag tycker dte är kul att folk ser att jag är mig själv och jag står upp för mig själv. Sen så finns det ju saker som jag gör som vissa inte tycker om när jag gör, för de skadar och skit men de är en annan historia.

Tycker att alla borde skita i allt och alla och bara vara sig själva och leva livet. För vi har bara ett liv!

Tandläkaren

Har perecis vart hos tandläkaren. Usch... Jag hatar när folk tar i min mun. Och jag hatar speciellt när dem ska skrapa bort tandsten, de låter ju förjävligt! Så kan jag inte låta bli att skratta när jag ser deras ögon ovanför de munskyddet dem har, haha...


Tänk på vad ni säger...

Tjeeeeeeeenare kompisar. Jag måste bara få skriva av mig lite...

Jag hatar blondiner (som är jävligt dumma men tror att dem är världens smartaste) som ska ha en åsikt om allt och alla. Visst alla har rätt till sin åsikt men jag orkar inte att dem ska ta upp just oss 14 åringar t.ex. "dem är omogna skitungar som dricker, knarkar, röker och knullar runt". Det är de man får höra från efterblivna blondiner som försöker vara smarta. Okej visst enligt lagen och allt så ska man inte dricka och sånt när man är 14 men herregud, de är ju ingen jävel som följer lagen ändå. Har märkt själv att nuförtiden har alla mognat tidigare. Eller ah kanske inte mognat till men håller på med saker som inte äns vuxna gör typ. Okej om vi vill dricka så får vi dricka, om vi vill knarka så får vi knarka. Men vissa har fan anledningar till varför dem gör som dem gör. Och dem kanske röker för att komma bort från verkligheten. De va det jag gjorde. Och allt som jag har gjort har jag haft anledningar för. Varför jag valde att bli den människa jag är idag. Så alla fula blondiner, kom fan inte och snacka om nåt ni ser. Ni vet inte om vi 14 åringar har ett helvete hemma eller om vi mår dåligt över nåt annat. Så slängde det inte stör er så ska ni bara hålla käften.

 


-





Godmorgon!

Förlåt för att jag inte bloggade igår på kvällen, men hade fullt upp haha...

Sitter iaf hos Jennifer och käkar bacon och äggröra. Det kallar jag frukost! Haha, vi äääälskar bacon...


Påväg till mormor

Är påväg till min mormor med familjen, ska käka middag där. Sen drar jag mig mot Jennifer för att lämna lite saker och sen ska vi ut. Ska sova hos henne ikväll. Smoke the marijuana and get hiiiigh, stay above clouds and flyyyy. Yäääh. Nä men nu räcker det med röka och skit...... Hörs sen, puss!


That's some real shit



Good morning sunshine

Mamma kom precis in och väckte mig för att jag skulle passa min bror... Och så börjar skolan snart så hon vill att jag ska vänja mig vid att gå upp tidigt, haha. Nä men nu kurrar min mage så jag ska gå upp och ta nåt att äta.

A juste! Jag glömde berätta att jag har klippt mig. Mitt lååååånga hår är borta nu, men de växer säkert ut igen! Mitt hår växer jätte fort!

 


Lugn fredag

Sitter med den här gulliga ungen och massa fler och snackar. Mys.

 


Just nu

Solar med bästa Jennifer


Tonight is the night bitch.


Godmorgon!

Shiiiit va härligt väder de är ute! Sol och sånt, haha. Verkar inte som att vi kommer få nån snö i Göteborg... Men jag klarar mig utan iaf!

Sovit gott? Jag vaknade flera gånger under natten, vet inte varför... Hade svårt för att somna också. Aja, jag får väl sova ikväll! Ska åka och sola med Jennifer om några timmar. Ska inviga mitt solkort ;)

 


Orkar inte...

Omg.... Känns jätte bra att min morsa skickar iväg mig och min bror till min moster för hon ska ha fest hemma... Så nu måste vi sova där. Och jag har inget att säga till om när det gäller om jag vill sova där eller inte... Mitt liv kan inte bli bättre, *suck*

 


Äntligen!

Mitt solkort har kommit! Är så jävla glad va! Nu blir det att jobba på att bli riktigt brun för jag kan inte gå runt såhär blek som jag är...

 


That's how i do it.

Nu har jag suttit och tagit bort alla gamla inlägg och rensat lite bland kategorierna osv. Så nu börjar jag om på nytt! Blir mycket mer bilder och jag kommer blogga mycket oftare eftersom jag har fått en Iphone, så jag kan blogga vart jag än är. Och jag kommer vara mig själv till 110% här i bloggen. Och så kommer jag vara lite öppnare än förut! Så jag hoppas ni kommer tycka om den!

KISSES/ angela

RSS 2.0
www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband! Hoof Store